specialita
V Hybernské máme po celé víkendy a svátky,
ve všední dny pak vždy od 15:00 hodin,
jedinečnou specialitu. V jednom velkém hrnci
pro vás připravujeme hned tři chody.
Jídla přineseme najednou. Vy si je vychutnáte postupně,
a to buď podle našeho návodu
nebo dle vlastního uvážení.
Za starter či předkrm můžete zvolit aspik z hovězího masa
a zeleniny, z velkého hrnce, který stojí před vámi,
pak vytáhnete morkovou kost s morkem,
který namažete na opečený kváskový chléb.
Jdeme na první chod, a to opět ve stejném hrnci
servírovaný poctivý vývar s játrovým knedlíčkem
a zeleninou. Na jeho dně objevíte 200 g
pomalu taženého a dokonale jemného hovězího hrudí
Angus, které si dáte na talíř, přidáte máslové brambůrky
a vše polijete silnou šťávou z malého kastrůlku.
K celému tříchodovému menu doporučenému
pro jednu osobu vám na stůl naservírujeme
i naši tatarku a křenovou vejmrdu.
Chcete, aby spolustolující litovali,
že si neobjednali to, co vy, a ostatní hosté se otáčeli
za tácem, který před vás číšník postaví?